17 Ekim 2011 Pazartesi

ÇOCUKLARINIZ İÇİN TİYATRO


BOSCH ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU
Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, perdelerini 22 Ekim’de İstanbul Bahçelievler Kültür Merkezi’nde açıyor!
2008’den bu yana 31 binin üzerinde çocuğa ulaşarak, çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini ilk olarak 22 Ekim’de İstanbul Bahçelievler Kültür Merkezi’nde açıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılında İstanbul sınırlarını da aşarak, Mersin, Adana, Antakya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Aksaray olmak üzere 9 ili gezip bir turne yapacak olan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu sayesinde minikler ve aileleri, “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı hayvan ve doğa sevgisi aşılayan oyun ile eğlenirken öğrenmeye devam ediyor.2010 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliğiyle, çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak hedefiyle hazırlanan, Türk Çocuk Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından Yalvaç Ural’ın kaleme aldığı “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyun yeni sezonda da minik seyircileri ile buluşuyor. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, perdelerini ilk olarak Bahçelievler Kültür Merkezi’nde açacak. La Fonten Orman Mahkemesinde adlı oyun 22-23-29-30 Ekim ve 5-6-12-13 Kasım 2011 tarihlerinde Bahçelievler Kültür Merkezi’nde, saat 15.00’da ücretsiz olarak sahnelenecek.

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU

ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU MÜZİKALİNDEN...
 Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2011 – 2012 sezonuna iki yeni oyunla başlıyor. Çirkin Ördek Yavrusu müzikali ve Kurbağa Prens ile çocuklarla bulaşacak olan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 15 Ekim Cumartesi günü Kenter Tiyatrosu’nda sahnelenecek olan Çirkin Ördek Yavrusu ile perdelerini açıyor. Mehmet Zorlu Vakıf tarafından, Türkiye’nin dört bir yanındaki çocukları tiyatro ile tanıştırmak amacıyla 2003 yılında kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, dokuzuncu sezonunda Kurbağa Prens ve Çirkin Ördek Yavrusu oyunlarıyla çocuklarla buluşuyor.Keyifli bir müzikal olan Çirkin Ördek Yavrusu, 15 Ekim 2011’den başlayarak 23 Nisan 2012’ye kadar yıl boyunca İstanbul Kenter Tiyatrosu’nda çocuklara ulaşacak. Müzikal biletleri ise Biletix’ten temin edilebilecek.6 YAŞ ve üzeri tüm seyircilere seslenen müzikalin biletleri 15 TL.
ETİ ÇOCUK TİYATROSU
Geçen sene Pinokyo ile gönülleri fetheden Eti çocuk Tiyatrosu bu sene Çizmeli Kedi ile 2011-2012 sezonunu açıyor.Türkiye genelinde tam bir milyon çocuğa ulaşan Eti Çocuk Tiyatrosu,15 Ekim'de Terakki Vakfı Kültür Merkezi'nde yeni sezonun ilk gösterimini gerçekleştirdi.Tüm çocukların keyifle izleyebileceği bu gösteri de ücretsiz ;)   http://www.etietieti.com/cocuktiyatrosu/#/anasayfa
keyifli seyirler dilerim...

Hiç yorum yok: